Superwide prints til alle

Om efterbehandlinger

Den efterbehandling du vælger skal gerne gøre det let for dig efterfølgende at montere dit print så det tager sig godt ud!

Du skal være særligt opmærksom hvis dit print skal hænge udenfor, da vind og vejr på hele printfladen omsættes til energi i din valgte efterbehandling (eks. hvis du hænger et 2x2m print op i 4 øjer, udenfor og vindlasten i stød når op på 400kg på fladen - ja så skal hvert øje altså kunne klare 100kg træk.)

Mere information

    Quick Links

 

 

 

    Ophængningsmetoder / efterbehandlinger:

Der findes mange forskellige ophængningsmetoder og deraf følgende efterbehandlinger. Nedenfor er vist og beskrevet de mest gængse af disse samt en typisk anvendelse.

   

Metaløjer isat:

Bruges typisk på PVC og Mesh til indendørs brug. Rivstyrken er ikke fantastisk god på mesh,- men er produktet ikke stort og belastningen ligeså er det suverænt den billigste løsning!!!

 

Kantforstærkning med metaløjer:

Den hyppigst anvendte løsning på stort set alle produkter. En forholdsvis stærk løsning der dækker langt de fleste ophængningsbehov udendørs og indendørs. Ved udendørsbrug anbefales ikke større afstand imellem befæstigelsespunkter end 25cm (pr. øje).

Påsat keder og metaløjer i hjørner:

Kederne skubbes i en dertil indrettet aluskinne der kan monteres på eksempelvis væggen. Er produktet eksempelvis opsat på en husgavl er det vigtigt med øjerne til at sikre at printet ikke arbejder sig ud igen.

Kantforstærkning med linning:

Når der virkelig er brug for en solid kant med meget høj trækstyrke isyes der linning i selve kantombukket. Der betyder i grove træk at der er dobbelt så meget materiale at trække i.

Løbegang (her i top med isat alurør):

Løbegangen er en bestseller. Løsningen er mest velegnet indendørs, men kan hvis rammen/rørerne er bygget til det anvendes udendørs!

Relativt billig, Let at montere og bredt anvendelig. Oftes syes der løbegang i top og bund,- rørerne sørger dernæst for at printet holdes pænt spændt ud.

HUSK at bestille alurør - de følger ikke automatisk med i pakken.

Påsyet velcro:

En typisk løsning på messe vægge eller teltsider. Løsningen er velegnet indendørs fordi montagetiden er kort og printet kan relativt let monteres uden "strækmærker".

Der påsyes typisk "hun"-velcro (altså den bløde del). HUSK at bestille han velcro vedlagt,- hvis du ikke har på rammen i forvejen.

Hjørneforstærkning påsyet (her med indsyet snor i bunden):

Særligt anvendeligt hvis printet skal ophænges udendørs (helt eller delvist frithængende). Hjørneforstærkningen fordeler vindtrækket på en større flade og aflaster derfor øjet i hjørnet markant.

BEMÆRK - det løser ikke alle problemer,- er der for få aflastningspunkter i ophængningen skal vinden nok få rykket selv en god hjørneforstærkning itu!

Copyright ® 2009

Logo Calc ApS og Logo Calc Reklame

Logo Calc Reklame